Mitä ovat Young Living eteeriset öljyt

Rakkaudella kerätyistä viljellyistä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista valmistetut eteeriset öljyt ovat väkeviä kasviuutteita, jotka tuotetaan höyrytislauksella, kylmäpuristuksella tai pihkaa juoksuttamalla, mitään lisäämättä. Siemenestä Sinettiin 100% Kasviuutetta. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat todella paljon voimakkaampia, kuin kasvit, joista ne on uutettu.

YoungLiving tarjoaa satoja yksittäisiä öljyjä, öljysekotuksia ja öljyjä sisältäviä tuotteita. Eteeriset öljyt soveltuvat moniin eri tilanteisiin, niin aromaterapiaan, henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon kuin kodin puhtaanapitoon. Öljyistä saa myös hyvää oloa elämään.

Käytän eteerisiä öljyjä vyöhyketerapia-hoidoissa, ne yhdessä saavat sinut voimaan hyvin, tunnet olosi paremmaksi ja rentoutuneemmaksi.

Olen myös Young Living:in eteeristen öljyjen jälleenmyyjä. halutessasi voin kertoa lisää näistä ihanista öljyistä/ravintolisistä/kodin puhdistusaineista joko sinulle, tai voin pitää myös sinun luonasi öljy-kutsut, joihin voit kutsua ystäviäsi. Ole yhteydessä minuun ja sovitaan tapaaminen.

Liity mukaan: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=2552832&enrollerid=2552832&type=member